LISTEN

Khamis, 24 Mac 2011

MY Love No. two..

video

ni la video yang aku dengar dan tonton setiap masa..
tidak jemu lah! coz I love the Katty Perry..
She sweet n cute beautiful..
suaranya unik!!!

Nak Bagi Info untuk pasangan yang bercinta lah yee..

KENAPA LELAKI MUDAH BOSAN !!


1)  Meminta - minta
Sifat wanita yang meminta - minta membuat jejaka menjadi rimas dengan tingkah laku si wanita.
sifat lelaki sememangnya ialah tidak suka meminta malah lebih senang untuk membiarkan sahaja sesuatu perkara itu terjadi dari melayan kehendak si wanita.

2)  Bersikap Dingin
sikap ini sememangnya akan menjengkelkan lelaki. 
Malah kadangkala si gadis suka melepskan kemarahan dengan menunjukkan sifat dingin dengan 
tidak menentu kepada BF nya..
jangan lah teruskan sikap sebegini (gadis)
kerana ia akan memburukkan lagi keadaan..

Teman Oh Teman !!!

Ena! hujung minggu ney mai r umah aku! coz aku xley g umah ang huhu!
wey aku rindu saat ney la... dila, ena aku n tirah..
bila kita nak mandi manda cmney g wey..
hampa sibuk ....



time ney lah paling best kita enjoy sehari suntuk.. 
wakaakakka.. thanks dila coz belanja kami makan laksa yang paling best di 
tasik Melati.. hoho..
sayang hampa semua..


miss u tirah...
kita jumpa hujung bulan 4 nah lepas ney kita enjoy taw yang..
u LI i lak mungkin dah habis belajar
n dah berangan2 nk keje..
ceeeewwwwaaaaahh!!



Rabu, 23 Mac 2011

Rindu sangat-sangat pada si dia.... b... balek la... huhu..

b....... balek la... ma rindu... rindu sangat dah nak masuk
tiga bulan dah kita tak jumpa.. rindu sangat...
walau kita berjauhan tp tetap layanan pa sama mcm dulu kini ... selamanya??? tak tahu lah..
lagi sebulan lagi aku perlu tunggu.. 3 bulan???
argghhhh!! nak diikutkan benci nak menunggunya..
dmi sayang aku sanggup..
cinta itu indah..
walau sesetengah menggapnya remeh..
mmg semua cinta nak bersatu..
tp lau xda jodoh tima ja la aishhh!!!
sesiapa yang bercinta sahaja yang merasainya.. betapa indahnya cinta..
dan bulan 6 ney... xsabar menantikan saat itu..
genap lah 4 tahun kami menjalinkan hubungan percintaan ..
indahnya..............  mmmmmwwwaaahhh cayang!!!
ney la boyfriend aku.... Asfarisham Bin Johar
x hensem tapi sangat cute.. 
love u sayang..

Sabtu, 19 Mac 2011

sehari bersama seabad terasa....

semalam kami telah pergi ke perit ke rumah anak yatim...
setibanya aku di sana melihat mereka sudah tidak tahan lagi sedih yang tersangat2..
aq tidak tahan melihat keadaan mereka sedih yang tersangat2 tp aku tahan sahaja..
nmpak biasa kan.. padahal dalam hati aku menangis..
kasihan melihat mereka..
tahniah juga kepada pengarah dan penolong projek serta ajk serta pensyarah2..
love u lll.... rakan seperjuangan...
tibanya detik perpisahan... aku tidak tahan lagi sebak yang tersangat2 melihat tangisan anak2 yatim yang masih kecil dan memerlukan bimbingan dan kasih sayang untk mencpai cita2 mereka...
adikkkk......... semoga adik2 semua berjaya dengan cita2 masing...
adik suhaimi bertanya.. napa akak nangis. dya turut mengalirkan air mata..
aku menjawab: akak tak tahan dik..
adik berkata : adik taw akak sedih sbb xdapt mai sini balik kan...
aku menjawab : akak janji t akak dah berjaya dah ada duit yang banyak akak mai sini jenguk adik2 semua..
dya berkata : akak belajar rajin2 na... jangan lupa kami di sini..
aku menjawab.. x  kak xkan lupa.. t kak mai g na..
adik berkata : kak jngan nangis g na...
kami sayang kakak2 semua...
aku sudah tidak tahan lagi.. kawan2 semua bersalaman dan memohon maaf dengan kesilapan masing2..
sayang kawan2 semua...
harap lepas ney hubungan kita tidak akan terputtus...